header

header

21 september 2015

Att kunna vara så här trött.

Ny vecka och nya friska tag som det så käckt heter. Måste säga att jag inte kan leva upp till de friska tagen just nu. Är så grymt trött för tillfället och jag vet inte riktigt vad det beror på. Slocknar som en sten på kvällarna - att läsa en bok är inte att tänka på - men nattsömnen är nog inte så bra, tyvärr. För mycket som rör sig i huvudet och svårt att koppla av. Men det ska nog lägga sig bara jag tänker på att andas med magen och ta det lite lugnare. 

I morse fick jag lämna in bilen på verkstan också. Lyckades ju köra in i en dragkrok för ett tag sen så det var bara att bita i det sura och betala självrisk och vara billös i en vecka minst. Det sistnämnda är ju inget problem egentligen - det är ju bara det där att man blir så himla bekväm när man har en bil och inte behöver fundera över hur man ska ta sig hit och dit. I dag blev det t. ex. att cykla och hämta Emma vid skolan och det var ju inget besvär utan bara mysigt att trampa hem tillsammans. Kanske är det bra att vara utan bil några dagar :). 

Efter jobbet blev det fix till den lilla kaninen. Oroar mig för att han inte ska få tillräckligt med motion och att han ska ha tråkigt (är väl kanske lite fjantig men jag vill ju att han ska ha det bra). Så i dag utökades rasthagen lite grann. En vippbräda och en annan klätterkonstruktion konstruerades med kantstenar och brädor. Och oj så glad han blev. Han sprang runt och tog massa skutt och ville inte gå in i buren igen - så jag måste nog säga att min insats var lyckad. 

Vår lille sötnöt <3




 Sensommarkänslor i trädgården häromdagen. Och ännu blommar lavendeln - en av mina favoritblommor.

Nu blir det en slö kväll framför tv:n eller datorn, har inte riktigt bestämt mig för vad ännu. 

Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!