header

header

6 augusti 2015

Sköna dagar i stugan.

Tillbaka i hemmet igen och det känns väl ganska ok. Även om längtan till stugan alltid är ganska stark. Men den här gången kändes det ganska ok att åka hem. Berodde till stor del på vädret för det var ingen höjdare. Men trots detta fick vi sköna dagar i stugan.

Det tränades (så klart), fiskades - herrejösses så många abborrar vi drog upp, badades - minsann blev det inte bad varje dag temperaturen till trots, det cyklades, spanades på lommar i sjön, pysslades, mystes och (för min del) stickades. Lite synd dock att vädret var kallt - men man kan inte få allt ;).

Att pyssla & måla ligger den här tjejen varmt om hjärtat.

 Många snabb-bad blev det :).


 Bäst att kolla att maskarna lever.

 Magiskt vackert häromkvällen. 

Hemma som sagt och helt utan planer för dagen. Emma och jag är själva då M fått lov att göra ännu en jobbresa till det östra grannlandet. Känner mig lite småförkyld (misstänker att det är helgens få sovtimmar som spökar) så det blir nog till att ta det lugnt. Några småärenden har vi att klara av.

Sen får vi väl se om jag kan slita junior från hennes sprillans nya dator som hon sparat till alldeles själv. Tycker det är helt ok att köpa en sådan grej om man verkligen har jobbat ihop pengar och sparat. Framför allt är det bra att få spara och lära sig att det inte bara är att köpa saker, utan vill man verkligen ha något som kostar lite så får man lov att snåla och lägga undan pengar tills man har råd. Men nu sitter hon som sagt här och är mycket glad och nöjd :).



Dags att försöka ta tag i den här torsdagen då det egentligen är min sista semesterdag. Till veckan börjar det igen och jag vill inte! Men nu fokuserar vi på att vi är lediga och gör det bästa av återstoden av semestern!

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!