header

header

20 augusti 2015

Sensommardagar.

Säga vad man vill om vädret men nu kan man verkligen inte klaga. Den ena sommardagen efter den andra avlöser varandra och det känns helt ok måste jag säga. Otroligt välbehövligt också. "Sommarmånaderna" som varit tidigare var inte mycket att hänga i julgranen och d-vitamindepåerna var inte särskilt välfyllda när man återgick till jobbet. Men nu, ja då suger jag i mig soltimmar så fort jag kommer åt. Tankar inför den stundande hösten. Sensommardagar - det bästa som finns just nu :).






Torsdag och sista jobbdagen för veckan. Och jag får väl lov att säga att koncentrationen på jobbet inte varit särskilt bra i dag. Nej, när man fått hem en riktig sötnos så vill man hellre vara hemma och titta och bekanta sig med den lille godingen. Och det är precis vad vi gjort i dag Emma och jag - bekantat oss med honom efter skola och jobb. Och vi gör framsteg - sakta men säkert. Nu kommer han fram till oss när vi pratar med honom, nosar på våra händer och vi får klappa lite grann. Gäller bara att ha is i magen och ta det i hans takt.

På tal om is, det kunde man nästan tro att det var i vattnet när vi for och badade efter skolan i dag. Fy så kallt det var. Ett dopp och sen var det gött att svepa in sig i handduken och dricka saft och äta bullar. Vi stannade inte så länge men det var mysigt så länge det varade.

Nu ska här tittas på Lars Monsen på villovägar på SVT Play. Tokgillar det programmet så nu har jag något att se fram emot.

Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!