header

header

9 augusti 2015

När solen gått ner...

Jag har ju lärt mig att det bästa ljuset för att fotografera är antingen gristidigt på morgonen - precis när solen går upp - eller sent på kvällen - efter att solen gått ner. Och vill man ha det där speciella ljuset är det bara att kliva upp eller stanna uppe sent.

På kursen förra helgen testade vi naturligtvis båda varianterna och jag måste säga att man märker stor skillnad. Så i dag tänkte jag bjuda på några bilder jag tog precis när solen gått ner bakom trädtopparna och månen lyste som en stor lampa på himlen.







Annars är det stor ångest här hemma för tillfället. I morgon drar vardag och jobb igång igen och jag vill inte. Man har ju vant sig vid den här lunken, vid att ta dagarna som de kommer, göra som man vill. Har absolut ingen som helst önskan efter tider att passa och massa måsten. Nej, usch och fy - men det är ju inget att göra åt det faktum att semestern är slut för den här gången. Vardagen kommer ju vare sig man vill eller inte.

I dag har det inte blivit många knop för min del. Tvingade mig ut på ett racerpass i morse (ville egentligen inte för jag var supertrött) men bestämde mig för att cykla till en plats jag tycker är så vacker - så det blev en ganska fin tur. Men sen - ja då blev det solstolen. Många timmar har spenderats där i dag får jag väl erkänna. Har legat och läst ikapp massa fototidningar jag inte hunnit med och lyssnat på poddar. Emma har varit och lekt med en kompis hela dagen så henne har jag inte sett röken av - tomt och konstigt här hemma. Men snart ska jag hämta hem henne och det ser jag fram emot :).

                                                
Knäppte några bilder när jag stannade till under passet.

Ja, då ska man väl passa på att njuta av de sista timmarna som återstår av årets sommarsemester.

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!