header

header

13 augusti 2015

L.Y.C.K.A är....

.... att vara kaninvakt. I alla fall om man heter Emma och älskar djur!

Ja ni må tro att vår lilla tjej är i sjunde himlen nu. Grannarna har åkt bort i helgen och frågade om vi kunde tänka oss att passa lilla kaninen. Självklart kunde vi det!! För vi gillar ju djur både Emma och jag. Så det är inte bara hon som är glad måste jag erkänna. Och det har gått bra. Vi har pysslat med honom och varit ute med honom i sele. Selen kom på till slut - efter att han försökt bita mig den lille rackaren :).



Grannarnas sötnöt som vi passar.

Jag vet ju hur det är det där med att älska djur men att inte ha några egna. När jag växte upp så hade jag ju anlag för astma och reagerade faktiskt på pälsdjur så tyvärr fick jag inget annat än akvariefiskar. Men drömmen var ju så klart att ha en egen hund. Så jag vet ju hur hon känner. När det känns som alla andra har ett eget djur utom en själv - inte världens roligaste känsla när det är ens högsta dröm.

Men nu är vi som sagt kaninvakter och efter helgen ska vi ta en överläggning och fundera på om det ska bli en kanin här i huset. Och i vinter ska det ju även funderas på det där med hund. Det kanske rent av blir så att även mammans högsta dröm kommer gå i uppfyllelse till slut.

Ha det bra!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Härligt att vara kaninvakt åt en liten sötis och vad bra att få möjligheten att testa husdjursgrejen och se om det är något som ger mersmak. Ha en mysig och gosig kaninhelg.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!