header

header

21 augusti 2015

F.R.E.D.A.G & uppladdning....

Fredag = ledig dag = helg!!!! Gött så det förslår kan jag säga. Fullt upp har jag haft och jag har kvar
fler saker jag borde göra men nu blir det solstolen på altanen ett litet tag. Måste ju vila lite också ;).

Skjutsade Emma till skolan i morse och sen var det ut på rullisarna som gällde. Helt underbart skönt var det och jag fullkomligt ÄLSKAR dessa höstmorgnar som börjar bli. Den där kyliga luften som är så frisk och helt perfekt att träna i. Hoppas det blir många fler.

Sen är det ju det där med lilla Tuff också. Man kommer på mer saker som man kanske behöver så det fick jag ordna efter träningspasset. I morse hade han hittat ner till bottenvåningen på buren (den har två våningar) - medvetet eller omedvetet har vi ingen aning om - men tanken slog mig att det vore ju bra om han hade vatten där nere också. Så en ny vattenskål inhandlades tillsammans med en "toalett" - vore himla skönt att få honom att gå på den - får väl se om vi lyckas......

Annars ska det väl göras ett försök att ladda inför morgondagens begivenheter. I ett svagt ögonblick lovade jag att springa en sträcka i Vasastafetten som går av stapeln i morgon. Med tanke på mina tävlingsnerver så ska ni veta att jag ångrat mig både en och två gånger - särskilt då jag har en av de längre sträckorna. Men nu gäller det att försöka tänka att det bara är en kul grej så ordnar det sig nog. Lite bekymrad är jag dock över vädret - soligt och varmt ska det bli - inte min grej - men jag hoppas att det inte hinner bli så varmt innan jag sprungit klart min andra sträcka.

Så i eftermiddag bär det av till Sälen där vi ska sova i natt. Och jag borde packa - har inte gjort det ännu men jag tror jag ligger här i solen ett tag till :).







Bilder från min lilla tur m kameran i gårkväll.

Önskar er en fin fredag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!