header

header

11 augusti 2015

Det går så mycket lättare.

En dag med regn och mulet väder som fram emot kvällen övergick till sol. Och det slog mig, tänk så mycket lättare allt går bara solen visar sig. När det är dåligt väder tycker jag det är lätt att bli lite lat och inte orka göra något men när solen visar sig - ja då får man lust att göra massa saker :).

Vi fick i alla fall några ärenden undanstökade vädret till trots idag. Biblioteket besöktes, köpcentret likaså. Precis som vanligt är det ju någon som dragit iväg och växt i sommar och de långärmade tröjorna är inte så långärmade längre. Så nya kläder stod på inköpslistan. Sen kom ju en leverans med två nya bilder (som jag tagit själv - ego jag vet) som hamnade i ramar och upp på väggarna här hemma. Tror att det blev bra men har inte bestämt mig helt ännu - måste känna in rummet - som Ernst skulle ha uttryckt det.

Porträtt av fina Ida.

Ett pass på rullisarna blev det också här på kvällskvisten. Var rejält motigt att ta sig ut men när jag väl for fram på den blöta asfalten var det så himla gött! Så nu känns det befogat att slappa här i soffan innan det är dags för sängen. Kanske lyxar jag till det med en film - det börjar ju bli mörkt om kvällarna och då är det mysigt att se på film igen.

En trevlig kväll önskar jag er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!