header

header

9 juli 2015

Sommar, sommar och.....

..... sol borde det vara men sommar, sommar och regn stämmer tyvärr bättre för tillfället. Jag har försökt att inte lägga för stor vikt vid vädret men nu går det snart inte längre. Det är verkligen bedrövligt. Regn dag ut och dag in - det är ju inte så det ska vara på ett sommarlov. Nej, sol och bad, lata dagar vid stranden eller vid en sjö. Få dyka och busa i vattnet. Fiska. Sova i tält. Vara ute. Få uppleva vackra sommarkvällar. Känna ljumma vindar. Cykla och köpa glass. Åka båt. Äta solvarma jordgubbar. Göra utflykter. Få ljuset.

Nej sommaren, än så länge får du med råge underkänt. Men det måste ju vända, eller? Det är inte utan att man börjar ge upp hoppet en aning. Men det måste väl bli sommar på riktigt snart. Det kan ju inte vara så här en hel sommar.

Snälla sommaren - kom tillbaka!!

I dag har det varit fullt upp minsann. Dagen började tidigt då en liten gäst kom på besök som jag och Emma skulle vara barnvakt åt på förmiddagen. En liten gäst på nästan 1,5 år, supergo och supercharmig. Så förmiddagen ägnades åt lek, dans och bus.

Efter lunchen tog jag (mycket motvilligt) tag i städningen. Tråkigt att göra men ack å skönt när det är färdigt. Även ett besök på IKEA blev det då diverse saker skulle införskaffas. Kom naturligtvis hem med mer än vad som var tänkt från början. Det brukar ofta bli så när man besöker det blå/gula varuhuset :).

Träning har det ju blivit också så klart. Dock inget utomhus. Ingen större lust att ge mig ut i regnet och skulle jag gjort det hade jag fått fixa barnvakt och det orkade jag helt enkelt inte. Nej, i dag blev det att köra sk*ten ur sig på spinningcykeln. Och det gick bra det med - blev ordentligt trött så det blev ett bra pass ändå.

Fredag i morgon och lite jobb för min del på förmiddagen. Helt frivilligt då jag väljer att köra igång min jobbvecka redan i morgon. Detta eftersom Emma fyller år på måndag och jag tänkte jobba färre timmar då. Sen väntar besök av fina vänner som kommer och stannar över helgen - riktigt kul ska det bli!

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!