header

header

16 juli 2015

Kan vara den bästa känslan....

.... i alla fall när man tränar. Vilken känsla kan man då undra. Jo, när man känner sig riktigt trött och inte har ett dugg lust att träna utan helst vill lägga sig i soffan och göra ingenting. När man då ändå ger sig ut på en löptur och upptäcker efter någon kilometer: det går ju lätt idag!!

När man kan ösa på där ute i skogen och när man efter en rejäl uppförsbacke där man kört på riktigt  hårt - kommer ut på öppen skogsmark, där vinden vajar i det höga gräset, molnen bildar ett makalöst scenario på himlen och världen ligger för ens fötter. Det är då den infinner sig - den där  känslan som inte går att beskriva utan måste upplevas. Känslan av att känna sig lycklig, euforisk och grymt  tillfreds med livet. Känslan av oerhörd tillfredställelse att vara ute i naturen - att nästintill känna sig ett med naturen. Den känslan kan vara den bästa och den upplevde jag i dag :).

Bjuder på en gammal bild jag hittade i arkivet.

Jobbveckan är över för den här gången och jag har åter lediga veckor att se fram emot. Tre härliga veckor innan allt drar igång igen. Tre veckor som vi förhoppningsvis kommer ta till vara på och fylla med utflykter, tid tillsammans och kanske en och annan resa. Inget spikat men något ska vi hitta på.

Snart Ernst på fyran och sen Secrets and lies på femman. I dag känns det lagom med en riktig tv-kväll.

Ha det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!