header

header

19 juli 2015

Diggiloo & bio.

Visst blev det en tur till Dalhalla för att titta på Diggiloo i går kväll. Vi hade fina vänner med oss och hade turen att bli bjudna på middag i Gärdsjö innan vi for vidare till Dalhalla. Färskpotatis och egenfångad, rökt öring och röding stod på menyn - mumma!!

Tur med vädret hade vi också. När vi åkte mot Dalhalla så kom världens skur men när vi klev ur bilarna duggade det bara lite och när vi gick genom entrén och på väg ner i kalkbrottet slutade det helt. Så med dunjacka, filt och en massa klappande höll man värmen gott och väl.

Och själva konserten då? Jo den var helt fantastiskt bra. Artisterna höll ett högt tempo och det fanns verkligen något för alla. Vi bjöds på många bra låtar och shownummer men frågan är om inte det bästa var när Magnus Johansson spelade på sin trumpet så det ekade i hela kalkbrottet och när Oskar Bly likt Pavarotti sjöng så håret på armarna reste sig. Trumpet och opera - lite otippat att jag skulle tycka det var det bästa ;). Så har ni möjlighet att se showen i sommar - gör det - ni lär inte bli besvikna.






 (endast lillkameran fick följa med vilket jag kan ångra lite men allt ska inte upplevas genom kameran....)

På väg hem i sommarnatten.

Dagen i dag då? Tja, vi sov ganska länge - om man nu kan räkna att, som för min del, sova till klockan sju som länge. Sen gav jag mig faktiskt ut och sprang ett längre pass. 2 timmar skrapade jag ihop och när jag sprungit klart var jag väldigt förundrad över hur pigg jag kände mig och hur lite ont jag hade i kroppen. Kan kanske bero på att jag försökte tänka på att springa i distansfart och att jag hade vatten med mig.....

Sen blev det bio här i eftermiddags. Emma har länge velat se filmen om Minonerna så i dag passade vi på. Måste väl erkänna att jag inte tyckte det var världens bästa film men Emma var nöjd och det var huvudsaken.

Nu ska här funderas på hur de kommande semesterveckorna ska se ut.

Ha det bra!

1 kommentar:

  1. Låter som en riktigt lyckad kväll. Ha nu en fortsatt bra semester!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!