header

header

3 juli 2015

Att ta sig en sväng ner.

Den tropiska värmebölja som drabbat vårt land fortsätter. Och jag jazzar runt i bikini och kryper in i skuggan. Ett tidigt träningspass även i morse och i dag blev det ett långpass på rullisarna. Så himla skönt att ge sig ut tidigt och träna i behaglig temperatur. Den enda nackdelen är väl att dagen blir så lång och att det fram emot kvällen känns som man inte har tränat. Om nu det är en nackdel ;).

Har som sagt tillbringat större delen av dagen i skuggan men nu i kväll tog jag en tur med kameran. Begav mig ner till älven och satt där i min ensamhet och plaskade med fötterna i vattnet. En riktig skön stund och lite tid för eftertanke. Behöver det där - att sitta för mig själv och fundera.







Nu fredag kväll och hög tid att vädra ur huset för natten. Inte så tokigt att sitta med vindarna fläktande till tonerna som ljuder från freds- och kärleksfestivalen som pågår här i staden. Att ligga i sängen och somna till Ola Salos skönsång i går kväll var inte helt fel.

Ha det bra!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Hm...tror min kommentar inte kom fram!
    Skriver om :-)

    Så somrigt och härligt Carina! Vi har också varmt nu och jag gillar precis som du att börja morgonen tidigt då det är lite svalare och sedan blir det gärna skugga. Imorse blev det frukost på stranden, så härligt.

    Sommar, sol och ledigt gör gott, heller hur!

    Tack rara för att du tog dig tid att titta in hos mig <3

    KRAM!!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!