header

header

24 juni 2015

En morgon i skogen.

Efter gårdagens lilla dipp bestämde jag mig för att det får vara nog. Vill ingen följa med mig på mina utflykter så åker jag iväg själv! Och det var precis det jag gjorde i morse.

Planerad vilodag från träning och då måste jag ju ut i naturen ändå på ett eller annat sätt. Funderade lite och beslöt mig för att ta med kameran och åka till ett utkikstorn som inte ligger allt för långt härifrån.

Riktig mysigt att åka på slingrande grusvägar i regnet. Jo men visst lyckades jag tima in det så att det regnade ganska mycket. Men det spelade inte så stor roll - för det mesta är det skönt att vara ute oavsett väder. När jag närmade mig parkeringen för bilen så dök det minsann upp en grävling i diket som fick väldig fart när den fick syn på mig. Likaså var det för rådjuret jag råkade när jag klev ur bilen. Tycker om det där att möta djur ute i naturen, i deras rätta element - ja inte alla djur så klart men dom flesta.

Gick och spankulerade och funderade och njöt av fågelsång och regnet som föll. Alltså tänk vad lyckosam man är som har den här möjligheten att få vara ute i naturen. Få känna av lugnet och se allt det fina. Tog mig upp till tornet och så småningom upp i det. Och vanligtvis så ska man se 16 kyrktorn när vädret är med en. Detta kunde inte jag se men jag tyckte nog att det var vackert ändå med regnet som föll och dimman som steg uppåt.










En lyckosam start på dagen och när jag for hemöver råkade jag på dessa finingar som betade i hagen. Riktigt sällskapssjuka var dom och otroligt vackra.



Dagen fortsatte i samma anda - bra alltså. En cykelutflykt med familjen och vänner. Många bilder togs även här men det får bli ett eget inlägg.

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!