header

header

4 juni 2015

Det här hade jag inte tänkt mig.

Torsdag och fullt med saker att göra/fixa och vad händer. Jo, flimmer för ena ögat - ser inte särskilt bra - glasögon på och sen lite vila på det. Och efter det, jordens huvudvärk och illamående. What?? Fattar inget. Vet inte om det är något migränaktigt som slagit till eller om det bara är ren och skär trötthet. Så vad som skulle blivit en effektiv eftermiddag blev i stället en lugn eftermiddag med glasögonen på näsan, huvudvärkstabletter och att ligga på golvet på hårda tennisbollar. Det här hade jag inte riktigt tänkt mig.

Det här med tennisbollarna är ett riktigt bra knep om man har ont i musklerna i rygg och nacke. Tejpa ihop två tennisbollar och lägg dig på dem (ligg gärna på golvet) så att de följer på varsin sida av ryggraden och tryck på de punkter där du har ont. Kör längs med hela ryggen och stanna till en extra stund på de punkter som gör lite mera ont. Dagens tips mot ömma nack- och ryggmuskler :).

Tack och lov så följde Emma med en kompis hem efter skolan så hon slapp ha en tråkig eftermiddag här hemma. Och även om det inte känns så nu så hoppas jag att kunna ta mig ut på ett träningspass i kväll. Skulle verkligen behöva ut och få rensa huvudet lite.


Ha en bra torsdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!