header

header

17 maj 2015

Vi får se om det blir några fler....

Söndagkväll och fyra dagars ledighet går mot sitt slut. Dags att kavla upp ärmarna och jobba i morgon igen. Och den här gången känns det inte så motigt. Kan ju i och för sig bero på att jag varit hemma och varit sjuk ganska länge.....

Men nu törs jag säga att jag är på bättringsvägen. Är till och med så pigg att jag varit ute och sprungit för första gången sen jag blev sjuk. Fy farao så skönt det var. Att äntligen få springa och svettas lite. Att få vara i skogen. Och att det sen gick så pass lätt att jag förvånade mig själv - ja men då förstår ni nog att jag var nöjd :). Ingen lång runda, det gäller ju att tänka med huvudet och ta det lugnt så man slipper bli sjuk igen. Inte helt lätt men sjukalternativet lockar inte precis.

Inget vidare väder i dag - regn nästan hela dagen - och jag måste säga att jag tackar någon där uppe för vädret igår. I går var det nämligen sol och ganska många plusgrader vilket passade ypperligt då jag hade en bröllopsfotografering.

Riktigt roligt var det och bra gick det - paret var supergulliga och lättsamma och personkemin oss emellan stämde väldigt bra - men oj, vad nervös jag har varit. Var så nervös att jag inte sov mer än max 4 timmar natten innan. Så jag måste erkänna att jag var lite orolig för hur jag skulle prestera när jag var så pass trött, men jag lyckades skärpa till mig under de timmar bröllopet och fotograferingen varade. Att jag sen somnade strax efter klockan 9 i går och sov 10 timmar i natt är en annan femma.

I dag har jag inte kunnat hålla mig utan suttit vid datorn och påbörjat redigeringen efter att första rensningen av bilderna var gjord. Det är ju så roligt det där med att fotografera och redigera. Men just bröllopsfotograferingar ska jag ta mig en rejäl tankeställare om jag ska göra några fler framöver.

Kan ju så klart inte visa några bilder men en tjuvkik bjuder jag på. 

Oavsett hur roligt jag tycker att det är när jag väl är på plats så går det inte att komma ifrån att det tar så oerhört mycket energi i och med att jag blir så nervös. Så fort det är en prestation inräknad så kommer pressen från mig själv, nerverna hamnar utanpå kroppen och onödig energi slösas. Den här gången var reaktionen inför bröllopet lika som de reaktioner jag hade inför tävlingar när jag höll på med det. Inte så konstig att man aldrig fick ut max på tävling och att jag slutade tävla på grund av detta.... Jag tänker inte bestämma mig i här och nu men en allvarlig funderare ska jag ta mig.

En lugn kväll väntar. Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!