header

header

21 maj 2015

"Ta mig tillbaka"

Vet inte om ni hört Darins senaste låt "Ta mig tillbaka". Om inte så rekommenderas den varmt. Har fastnat för den rejält och den går på repeat här hemma kan jag lova.

Det är framför allt texten jag fastnat för även om hela låten är kanon så klart. Gillar det där när man hittar en låt där texten stämmer in klockrent. För det går ju inte att förneka att man ibland önskar att man kunde få komma tillbaka till det som var. I alla fall skulle jag vilja göra det och få uppleva vissa stunder igen och framför allt, njuta av dem, inte bara ta dem för givet som man gjorde när man var yngre. 

När man ser tillbaka på livet man levt så tror jag nästan att man på ett sätt var lyckligare då än vad man är idag. Tiden innan internet, innan fixeringen vid att ständigt vara uppkopplad och tillgänglig. När det bara fanns två kanaler på tv:n att välja mellan. När man lekte, sprang runt, hoppade hopprep och var ute hela dagarna. När fantasin var oändlig och det kändes som man hade mer tid för varandra. Innan all stress och tidsbrist. När man levde varenda minut. Ja, ibland önskar jag att någon kunde ta mig tillbaka.

  "Det var en sommar som aldrig tog slut. För vi levde varenda minut

Ta mig tillbaka
Till när allting va så stort
Ta mig tillbaka
Till innan allt redan var gjort
Man fick längta
När tiden var så lång
Ta mig tillbaka
Till dem stunder jag vill känna igen"

Dags att ta sig i kragen och packa inför morgondagen och jag tror minsann att låten ska få rulla några varv i bakgrunden. 





Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!