header

header

5 maj 2015

Bilder från senaste familjefotograferingen.

För lite mer än en dryg vecka sen fick vi äntligen till en familjefotografering som vart på gång ett tag nu. Väder och vind har ställt till det då bilderna skulle tas utomhus men till slut var vädrets makter med oss :).

Fem härliga barn var det som skulle fotograferas och lite bekymrad var jag innan. Man vet ju inte om alla ska vara på humör eller inte, men det hade jag inte behövt oroa mig för. Alla var verkligen supertaggade och jättegulliga så det var en ren fröjd att få föreviga dem med kameran. Jag har fått lov att visa bilder så självklart gör jag det :). Tusen tack Micke & Malin för att jag fick föreviga era fina barn!




(vid det här laget vet ni nog att det ska vara svartvitt och inte sepia-färgat)





En lugn eftermiddag här hemma väntar (hoppas jag). Emma har en kompis med sig hem från skolan och jag har en förhoppning om att dom ska underhålla sig själva så jag kan bocka av lite saker från att-göra-listan. Men man vet ju aldrig.....

En sak jag ska försöka göra den här veckan är att vila från träningen. Har inte haft en lugn vecka på jag vet inte när och så har ena armen börjat krångla - begynnande tennis-/musarm, så det är verkligen välbehövligt att vila. Vi får väl se om jag lyckas hålla mig lugn eller inte -  ska i alla fall försöka ;).

Ha en fortsatt bra tisdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!