header

header

9 maj 2015

Att vara måttligt road.

Att säga att jag är uttråkad och less är att slå huvudet rätt på spiken. Nu hjälper det inte att dom här hemma försöker säga att jag ska tänka positivt och fokusera på allt som är bra. Det är svårt att motivera sig när både kroppen och huvudet skriker efter att få träna. När ryggen, nacken och ena höftböjaren är kaputt och verkligen behöver en rejäl dos träning. Och jag kan lova att det hela inte blir bättre av att man vaknade upp med täppt näsa och allmänt hängig i morse.

Jag vet att det är fjantigt att gnälla över en vanlig förkylning men det kan inte hjälpas. Jag behöver min träning för att fungera - både fysiskt och psykiskt - och när jag inte får min dagliga dos - ja då blir det inte så bra. Så för tillfället hjälper det inte att vädret är fint och relativt varmt. Jag vill inte vara ute (min pollenallergi gör ju inte förkylningen bättre direkt) utan jag håller mig inne och är måttligt road.


En fördel med mitt tillstånd är att bilderna från gårdagens fotografering i princip är klara. Visst var det så att jag hade ett fotouppdrag i går :). En liten 8 månaders tjej som skulle förevigas bland vitsipporna. Måste erkänna att jag blev lite nervös när underläppen på den lilla modellen började darra när hon såg mig men det hela löste sig med lite "titt-ut" och sen gick det finemang.

Och jag har ju inte surat och redigerat hela dagen. Nej, i morse blev det en powerwalk (något måste jag ju göra) och sen gick jag loss på min klädkammare. Städade från golv till tak och hängde ut och vädrade. Som jag har gruvat mig för detta helt i onödan. Allt gick både fort och smärtfritt. Skönt att kunna styrka en sak från att-göra-listan :).

Nu ska här jagas bort förkylning och så håller jag tummarna för att kuren hjälper och jag vaknar frisk i morgon.

Ha en fortsatt bra lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!