header

header

4 maj 2015

Att ha utforskat omgivningarna.

Något jag aldrig varit särskilt bra på under min uppväxt och större delen av mitt vuxna liv är att veta saker om min omgivning. Vet inte riktigt vad det berott på. Lathet? Kanske det. Jag har liksom varit nöjd med det jag haft runt mig och inte känt något större behov av något annat. Men nu, i vuxen ålder, har detta vänt.

Jag börjar mer och mer känna mig nyfiken på det som finns runt om mig. Vill se nya platser och uppleva nya miljöer. Kan det vara så att den hemmagrisen börjar ändra på sig?? ;). Hur som helst så har det varit en plats, inte långt härifrån, som jag velat åka till just på våren. En plats där jag hört att vitsipporna blommar och bildar en vit matta och där utsikten är magnifik.

Och i går, när vädret var som finast, tog vi oss dit - hela familjen - till Källslätten. Med solen som värmde våra ansikten satt vi där bland vitsipporna med saft och bullar och njöt av en vidunderlig utsikt och natur. Och jag måste säga att det var precis så fint som jag föreställt mig om inte bättre. Så hit kommer jag säkert att åka flera gånger. Kan bara föreställa mig hur fint det är när äppelträden blommar.

Så här kommer en massa bilder från gårdagen. Tyckte det passade med lite vårbilder en regnig dag som denna.











Vila från träning och vad jag då ska hitta på vet jag inte riktigt. Tvätten är struken och det lockar rejält att ta en riktig slappardag :).

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!