header

header

7 april 2015

Lycka är.....

..... att få en ny cykel!!! I alla fall när man heter Emma och har växt väldigt mycket i vinter :).

Jepp, junior har dragit iväg i vinter och den fina blå/rosa cykeln med korg fick ge vika för en ny skönhet här i dag. Emma valde själv färg och fastnade för en grön fara. Mäktigt stolt och nöjd var hon när pappan hade med sig hojen hem efter jobbet här i kväll.


Världens bästa som alltid blir så glad & tacksam när hon får något <3.

Annars är status för undertecknad rejält däckad. Inte av en av alla förkylningar som går. Nej, nu är det åter igen den där f-benade pollensäsongen som dragit igång och slagit klorna i mig. Blir lika less varje år. Suck! Inte så konstigt att man inte storjublar när våren kommer.

Men pollen eller inte. Ute i solen vill man ju vara när det är påsklov. Efter att jag jobbat klart tog Emma och jag en härlig cykeltur. Först fixade vi ett ärende och sen cyklade vi vidare och spontangästade en fin vän och hennes lika fina dotter. Ett riktigt lyckat drag visade det sig. Emma fick leka med kompisar och jag fick en skön stund i solen med en vän. Tack för att vi fick våldgästa dig i dag Jennifer!

Dags att ladda för veckans andra och sista jobbdag i morgon. När den är avslutad drar jag och Emma iväg på en liten tripp :).

På återhörande!

1 kommentar:

  1. Det är vi som ska tacka för besöket, jättekul att ni kom förbi!
    Åh, kan tänka mig att hon blev helnöjd med en ny cykel :).
    Ha det nu riktigt bra på er trip!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!