header

header

17 april 2015

En tur med macrot.

Svisch sa det så var den här fredagen i det närmaste över. Äntligen en dag då jag gjort massa och det har känts bra. Kanske kan vara så att man är på väg tillbaka på banan igen :).

Efter den obligatoriska skjutsen av Emma till skolan stack jag ut på ett pass på rullisarna - andra passet för året. Och även om det inte var lika angenäma vindar som blåste i dag och även om jag frös lite för mycket för mitt eget bästa - så var det ofantligt kul!

Något som också var riktigt roligt var ett möte jag hade efter min träning. Har nämligen fått äran att fotografera ett bröllop som ska gå av stapeln i maj och i dag träffades vi för första gången för att stämma av lite saker. Och det kändes väldigt bra måste jag säga så jag hoppas att resultatet ska bli lika när det väl gäller.

Och så var det ju det där med den där turen med macrot. Hade ju sett så fina blåsippor under löpturen i går så jag var tvungen att trotsa regnet och ge mig ut till skogs. Så det blev till att åla runt där bland mossa och grenar för att hitta  bästa vinkeln. Hade så roligt att jag höll på att missa det utlovade besöket i Emmas klass. Men jag hann och fick vara med på veckans roliga timme.






En fredag som gått alldeles för fort men som ändå känts bra. Håller tummarna för att övriga dagar framöver ska kännas likadana. Men nu ska tvätten hängas och sen blir det semifinal i Let´s Dance - viktiga saker som ni märker ;).

Ha en fin fredagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!