header

header

4 april 2015

Det perfekta påskfirandet.

Att man kan ha sån himla tur när man firar påsk. Solen strålar. Skidspåren är fantastiska. Sällskapet är det bästa. Ja när man har det så här bra - då kan man inte klaga :). 

Började även denna dag med ett skidpass. Och tänk, det var verkligen helt underbart. Jag glömde helt av tiden och blev ute aningens längre än det var tänkt. Det är ju sånt som lätt kan hända när man tycker det är så fruktansvärt roligt. Och när man märker att stavarna man fått lov att köpa (M råkade packa med två par klassiska stavar till mig) har värsta åkkänslan och är helt grymma - ja då blir man väldigt nöjd. 

(Mobilbild från i morse)

Mera skidor blev det så klart efter min träning. Emma ville oxå åka och då följde mamman gladeligen med. Tycker det är så roligt att hon tycker det är kul. En ganska lång runda blev det till slut och bra gick det. 

Efter lunchen blev det ännu med skidor. Vi åkte till Fryksås och köpte fika. Riktigt mysigt att sitta ute i solen och njuta innan vi for hem igen. 

(Mysiga Fryksås)

Så nu sitter jag här alldeles röd i fejan efter alla timmar ute i solen. Alldeles strax väntar påskmiddag med riktigt god mat! 

Ha en fin påskafton!


1 kommentar:

  1. Vad härligt ni har det! Och vilken tur vi har haft med vädret under påsken, det är ju helt fantastiskt.
    Önskar dig fler sköna lediga dagar! Kramar Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!