header

header

5 april 2015

Bilder från vårt påskfirande.

Påskdagen har nästan passerat och vi är hemma igen. Och vi har haft det så fantastiskt bra att jag hade kunnat stanna ett tag till. Kände inte ett dugg för att lämna vintern och åka tillbaka till våren. Men i stället för att vara missnöjd över detta får man lov att tänka på hur bra vi haft det :).

För vad annat kan man säga när man har fått åka många timmar och mil på skidorna. Helt sjukt roligt är det och jag älskar verkligen skidåkningen! Vädret har varit strålande (en liten hagel-/snöskur var det enda, annars strålande sol). Sällskapet har varit formidabelt. Vi har haft så fullt upp om dagarna att tv-tittande och tjat om att se på paddan varit som bortblåst.

Det är inte bara jag som varit flitig i skidspåret. Nej, Emma har tyckt det har varit riktigt roligt och åkt och åkt och åkt. Efter dubbla klassiska pass i går ville hon testa på den fria stilen i dag. Och för att inte ha åkt en meter skate så var hon riktigt duktig. Hon nötte på, försökte verkligen och till slut satt det. Det blev måååånga varv runt stadion. Är grymt imponerad över hennes beslutsamhet och kämparvilja. Och väldigt glad förstås att hon tycker det är roligt - det är ju det som är huvudsaken.

Känner mig nöjd över att kunna konstatera att påskfirandet 2015 har varit riktigt bra :).


Pyssel, lek i snön och snöbollskrig så klart :)


Påskharen hade visst varit förbi och gömt lite påskägg.

 Gårdagens andra skidtur gick till Fryksås fäbod där vi åt gofika innan hemfärd.

En helt sagolik morgon fick jag i morse. Kommer spara denna länge, länge.

Vår grymma tjej som kämpade så bra i förmiddags <3

Ha en fin påskdagskväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!