header

header

29 mars 2015

Vårkänslor!!

Grått och regnigt i dag men det bortser jag från. Alltså - dagen i går - vilken vårdag!! Nästan hela dagen lång spenderade vi utomhus. Det gäller ju att passa på när solen strålar och vädret bara är helt perfekt.

Efter en fantastisk start på dagen bestående av en morgonpromenad och Hemma hos Gry i lurarna fick Emma och jag fick på oss kläderna och var ute redan vid klockan 9. Hopprepet kom fram och det hoppades vill jag lova. Även undertecknad fick visa sina "färdigheter" och hoppade sig till en ökad puls. Sen kom grannbarnen ut och jag slapp undan och kunde sätta mig på farstukvisten och köra några varv på min stickning.


Egentligen hade jag tänkt vila från allt vad träning heter men man kan ju liksom inte missa ett sån här tillfälle. Nej, då kvittar det om man är trött, man häver sig på racern ändå och får till det bästa träningspasset på länge (lika bra gick det dock inte för M när han var ute på morgonen - en rejäl krasch med skrapsår, en svullen axel, en småstukad handled och en rejäl lårkaka blev utfallet av den träningen. Tur att vi är vettiga och kör med hjälm säger jag bara).

Och minsann kom inte kameran fram en sväng också. Jag var ju egentligen sugen på att åka iväg och fota men orkade inte riktigt. Nej, i stället blev det till att öva på motljusbilder. Inte helt lätt men skam den som ger sig.


Vi avslutade vår lördag som framkallade de första riktiga vårkänslorna med att få bästa vännerna på spontanmiddag! Gillar det där, när man kan bestämma sig med kort varsel och bara umgås helt spontant. Det blev den perfekta avslutningen på en riktigt bra dag.

I dag är jag inte lika sugen på att sticka näsan utanför dörren. Kurar inomhus i stället. Emma och pappan är på bio och jag tänkte krypa upp i fåtöljen och börja se på Maleficent - har velat se den filmen länge nu.

Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!