header

header

17 mars 2015

Att längta tillbaka.

Visst är det konstigt. När man är borta längtar man hem. Och när man är hemma längtar man bort. Aldrig är man riktigt nöjd med här och nu :).

Ja, nu när vardagen har dragit igång igen så längtar jag tillbaka till Oslo och till skidspåren i Nordmarka. Fy farao vad jag längtar efter den kuperade terrängen och de roliga spåren. Längtar så till den milda grad att jag har svårt att motivera mig att träna här hemma.

Det brukar vara så när jag varit borta och tränat i annan terräng och kommer tillbaka hit. Tycker omgivningarna här är pest och pina. Dötrista och inte alls roliga. Samma vanliga och tråkiga. Usch! Nej, det blir till att försöka bli bättre på att byta träningsmiljö emellanåt helt enkelt. Men min längtan till Oslo och Norge - den kommer nog hänga kvar ett tag till.......

Det här är livet!!

 Ännu en vårdag har passerat denna tisdag den 17:onde. Och jag måste erkänna att även om jag inte gillar våren så är det skönt med ljuset. Unnade mig att sätta mig ute på farstukvisten en stund på lunchen. Stickade så klart. Ja, jag har dragit igång med ett nytt projekt. Denna gång ännu mer lite avancerat. Och än en gång får vi se om jag tagit mig vatten över huvudet. Men roligt har jag under tiden i alla fall. :).

Ja, nu blir det till att sticka några varv innan nattning och annat.

Ha en bra kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!