header

header

6 mars 2015

Att ha hittat nya favoriter.

När man fotograferar och knäpper av en massa bilder brukar man vid första genomgången få sina favoriter. Och de andra bilderna tenderar att ligga oredigerade och bortglömda. Men fördelen med detta är att när man går igenom bilderna igen - vid ett väldigt mycket senare tillfälle - ja, då kan man hitta nya favoriter :).

Precis så var det för mig här i kväll. Satt och slösurfade på datorn, tröttnade på detta och öppnade upp Lightroom och gamla bilder från en av fotokurserna jag var på i somras. Och då, helt plötsligt, hittade jag massa bilder som jag började redigera. Och minsann, det blev några nya favoriter!





Annars har denna fredag gått i full fart. Eller full fart var det väl inte i skidspåret i morse. Det gick bra så länge det regnade men så fort det slutade och solen kom fram - ja, då gled inte skidorna speciellt lätt. Men jag hade bestämt mig för att köra ett långpass så ett långpass blev det. Och väldigt trött blev jag.

Sen var det hem och byta om, kasta i sig lunch, åka ut till Emma som hade friluftsdag och hämta henne, åka och handla, hämta läxor, tvätta, städa MEN efter detta tog orken och energin slut. Det var då jag hamnade framför datorn och började redigera bilder :).

Fredagkväll och dags för lillans höjdpunkt Let´s Dance och sen mammans höjdpunkt Marit Björgen och Johan Olsson på Skavlan. Det blir en bra tv-kväll det här!

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!