header

header

1 februari 2015

Var ju tvungna att lufta oss lite.

Ja då var det första dagen i februari. En hel månad har gått och det känns som vanligt ofattbart. Snöandet fortsätter och i helgen har vi fått en hel del. Nu ser det ut som det ska på vintern och det gillas skarpt!

I morse var jag ute i skidspåret igen och det var ofantligt fint. Nypistat och alldeles perfekt för skate. Detta är lycka för en skidnörd som mig ;). Den här gången testade jag att filma lite när jag åkte. Inte helt lätt måste jag erkänna och en selfie-pinne hade suttit fint. Armarna är ju inte direkt hur långa som helst men det fick bli som det blev. Fixade till en video när jag kom hem och även om jag verkligen inte är bra på detta så var det väldigt kul.



Emma är fortsatt sjuk så den planerade korvgrillning-lek-i-snön-träffen vi skulle haft med klassen fick vi hoppa över. Tråkigt men är man sjuk så är man. Vi tog oss dock ut en sväng och åkte lite här hemma. En kort stund som gjorde susen för framför allt humöret och har vi tur försvann lite baciller ute i minusgraderna.


I morgon får vi se hur det blir. Det lutar åt en vab-dag för min del om inget mirakulöst inträffar över natten dvs. Hoppas kan man ju alltid göra.

Ha en fortsatt bra söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!