header

header

3 februari 2015

VAB & så får det bli.

Ytterligare en vab-dag här hemma. Febern vill inte ge sig och hostan biter i. Tråkigt, för Emma vill verkligen tillbaka till skolan och jag förstår henne. Även om vi har det mysigt och lallar runt här hemma så är det ju roligare att vara med kompisarna och lära sig nya saker. Men jag lever på hoppet att det ska bli bättre snabbt med hjälp av massa c-vitamin, handsprit (främst för mig), vila, varm saft och glass (även där är jag med och äter) så klart.

Och jag då, ja i dag orkade jag inte vara fröken duktig och jobba hemifrån utan unnade mig att ta en vab-dag. Hör inte till vanligheterna men i dag fick det bli så. Efter en natt med mer än 7 timmars sömn är jag helt slut och totalt ur form. Visst är det konstig att det blir så. Man är ju van att sova dåligt så när man väl sover bra - ja då blir man trött :).

Det har ju blivit februari och det är den månad då både jag, min mamma och pappa fyller år. I år känner jag dock inte ett dugg för att fylla år själv så jag tror faktiskt att jag tänker skippa allt vad min födelsedag heter. Har ingen lust. Varken att firas eller att önska mig något av någon. Så så får det bli. Det jag tänker göra däremot är att köpa en present till mig själv.

Har länge tänkt att jag ska skaffa mig en mindre och smidigare kamera som är lättare att ha med än systemkameran som är ganska otymplig och framför allt tung. Har t.o.m. köpt en men tyckte inte att den höll måttet (man blir lite kräsen när man är van vid systemkamerans kvalitet) så den skickade jag tillbaka. Nu har jag i alla fall (med lite hjälp) fått några alternativ att välja mellan och detta är inte helt lätt så jag velar fortfarande. Sen har jag även sett en väska som jag tycker är så himla fin och som jag skulle vilja ha bara för att den är just det, fin. En totalt onödig sak men ibland behöver inte allt vara så himla praktiskt och nödvändigt. Vi får väl se vilken det blir. Men en present till mig själv kommer det att bli.

Väskan finns här , kameran finns här 

Nu dags att underhålla sjuklingen som är uttråkad här hemma. 

Ha en fortsatt fin tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!