header

header

9 januari 2015

Tillbaka i vardagen & barndomsvänner.

Ja då var det slut på allt vad lov heter. Vardagen började med en rivstart igår och har fortsatt likaså i dag. Slut på att dra runt i pyjamasbyxor länge om dagarna. Slut på att sticka ut och träna när man vill. Slut på dagar som bara går. Men även om det är surt att vara tillbaka i vardagen igen så får man lov att tänka på vad bra man haft det som kunnat vara ledigt så pass länge. Att man haft massa tid tillsammans. Det är ovärderligt och värdefullt och jag är oerhört tacksam över att vi haft en så bra julledighet.

Något som har legat lite nere ett tag nu är mitt fotograferande. Har helt enkelt inte haft samma inspiration och lust att fota. Har inte känt samma glädje som förut. Snarare blev det så att det kändes som ett tvång ett tag. Så jag har bestämt mig för att ta det lite lugnt på den fronten och hoppas på att lusten snart kommer tillbaka.

Men helt borta har inte lusten varit. Nej, när jag var hemma i Värmland i julas så ville jag fota vinterporträtt och behövde frivilliga till detta. Frågade mina barndomsvänner om dom kunde tänka sig att ställa upp och visst ville dom det :).

Det här är mina äldsta vänner och vi har verkligen växt upp tillsammans. Vi har lekt, bråkat och lekt om vartannat. Vi har sprungit fram och tillbaka mellan våra hus. Varit på friidrottsträningar tillsammans. Vi har tecknat, lekt med dockor, hittat på historier, haft en djurklubb, varit på semestrar tillsammans, sett och diskuterat dåtidens stora såpor på tv:n: Dallas, Dynastin & Falcon Crest. Ja, om jag inte haft Cecilia och Therese som vänner under min uppväxt hade min barndom varit betydligt fattigare. Så därför var det extra roligt att dom ville ställa upp så att jag fick fota dom. Tusen, tusen tack!








Fredagkväll och jag är ensam hemma. Emmas ridning har bytt dag så nu är det fredagkvällar som gäller. Inte mig emot för nu blir det betydligt lättare att åka iväg om helgerna utan att hon ska behöva missa ridningen. Tror det här blir en bra lösning för oss alla. Men nu ska jag passa på att njuta av min ensamtid här hemma.

Önskar er en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!