header

header

30 januari 2015

Smash the house & flowers.

Ja då var det plötsligt fredag igen. Galet vad fort veckorna går. Och i morse hade jag lyxen att M kunde lämna på skolan så då passade jag på att sticka ut tidigt och träna. Ett riktigt långpass blev det (kunde liksom inte sluta åka) och sällskap fick jag bitvis. Och otäckt bra gick det så då var det bara att köra på :).

Klämde in lite stickning efter träningen - ja, jag är verkligen helt fast i detta. Och sen blev det ett besök på köpcentret innan det var dags för hämtning. När vi kom hem tog vi tag i en sak som vi skulle gjort för länge sen. Emma fick fram brödkaveln och sen var det bara att riva pepparkakshuset.

Det flög lite bitar och godis här och där men i det stora gick det bra. Riktigt roligt tyckte hon också att det var. Tror jag det, att faktiskt ha sönder något - det skulle jag nog också tyckt varit roligt ;). Så i dag kan vi definitivt säga att julen lämnat vårt hus.




Eftersom det är helg kände jag för att lyxa till det och köpa lite blommor och liva upp huset med. Är inne i en period då jag vill förändra här hemma. Men då jag inte riktigt vet vad eller hur jag ska ändra får det räcka med att köpa hem blommor till helgen.


Rosor & tulpaner blev det.

Nu känner jag att stickningen kallar. Så trevlig helg på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!