header

header

6 januari 2015

Något vi borde göra oftare

Gårdagen bjöd på en strålande vinterdag trots avsaknaden av snö. Och inte kan man vara inne då när naturen visar sig från sin bästa sida. Nej, jag längtade ut i skogen och tog med mig Emma och våra kameror på en skogspromenad. Och oj så härligt det var!! Vi gick runt där i skogen, spejade på hackspettar, klättrade på stenar, fantiserade hej vilt, pratade om allt möjligt och hade det alldeles underbart! Vi tyckte båda att detta var riktigt skoj så det här är definitivt något vi borde göra oftare.







Vi var ute ända tills solen började gå ner.

Denna dag då? Ja, den har minst sagt varit fullspäckad. Drog ut på ett skidpass i morse och det gjorde även M och Emma så dom träffade jag på där i spåret :). Sen kom en kompis till Emma och stannade över lunch och lek på det så klart. Jag varvade Tour de Ski med att göra en snabbfotografering åt några vänner. Och sen kom M på att vi skulle åka på bio - Sune i fjällen - så vi klämde in ett biobesök på eftermiddagen (grymt rolig film - tror vi vuxna skrattade minst lika mycket som barnen). Efter bion var det bara att slänga sig hem och fixa mat för då kom fina vänner på middag.

Fullt upp var det denna tisdag så nu är jag lite trött måste jag erkänna. I morgon är det jullovets sista dag och den dagen ska vi ta vara på.

Nu hög tid att hoppa i säng och läsa lite innan jag sluter mina blå.

Fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!