header

header

7 januari 2015

Månskenstur & Mellandagsfynd

Häromkvällen ordnades en skridskotur i månskenet vid Ornässtugan. Naturligtvis var vi tvungna att testa på det. Otroligt mysigt med månen som en enda stor ljuskälla och en bana som var upplyst av marschaller. Många människor hade tagit sig ut dit och vi skrattade jag och M och tyckte att scenariot framför oss såg ut som en gammal journalfilm från 40-talet :). Månskensturen var riktigt skoj (& lite skrämmande läskigt) och jag hoppas att det blir fler tillfällen att göra detta framöver.

Klart man måste få hjälp att snöra skridskorna.

 Lite spöklikt var det allt ;)


Och så var det ju det där med mellandagsrean som varit. En företeelse som inte är något för mig och jag brukar sällan hitta något. Kan i och för sig bero på att jag inte orkar/vill gå direkt när den börjar.... Men för någon dag sen så sprang jag in på MQ för att kolla runt lite. Och tänk, jag kom därifrån med TVÅ klänningar!! En som jag tittat på tidigare men inte hittat i min storlek och en som jag bara spontanköpte för att den kan vara bra att ha :). Så två klänningar till halva priset - mellandagsfynd som heter duga. 

 Denna kollade jag på till nyår men nu kanske det får bli till nästa i stället.

En bra-att-ha-klänning.

Dags att ta tag i sista lediga dagen på jullovet (jobbångesten börjar smyga sig på rejält). Vi har börjat denna dag segt med långsovning för Emma och jag myser fortfarande runt i pyjamasbyxorna. Vi får väl se om vi lyckas sätta lite fart.

Ha en bra onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!