header

header

3 januari 2015

Lördag hela veckan.

Dagarna går i varandra och man har ingen aning om vilken dag det egentligen är. Och det är ganska skönt om ni frågar mig. Lördag hela veckan och det är finfint.

Men har det ju faktiskt varit lördag och en förträfflig sådan. Efter lite fix för mig och softande för Emma började vi dagen med en löptur. Jajamän, junior gillar det där med att gå ut och springa med mamman (& det gillar mamman med för den delen). Speciellt tycker hon om när vi kör järnet mellan lyktstolparna. Inte min favoritgrej men nu blir det ju lite fartträning med världens bästa och då måste jag erkänna att det går ganska bra.

Sen startade ju Tour de Ski och det var jag ju naturligtvis tvungen att se. Så det hela timades in med damernas prolog följt av lunch och inhandlande av lördagsgodis. Därefter var det herrarnas tur att köra och efter det blev jag så sugen på att åka skidor att det blev ett distanspass uppe i skogen. Jo ni läste rätt. Ett konstsnöspår på ca 2 km finns att tillgå och dra mig baklänges vad roligt det var. Energin var på topp och det gick på glädje idag. Och när månen sakta steg upp över grantopparna - magiskt!

Vet inte om jag visat denna tidigare men här kommer den igen - i så fall. En favoritbild som blivit en liten förstoring här hemma. 

Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. Wow! En helt magisk bild Carina. Så vacker och fylld med så mycket känsla. Du har en sådan gåva vännen. Och vad mysigt att ha den bästa av löpvänner med sig ut.

    Fortsätt njuta av lördag hela veckan och ett riktigt gott nytt år.♥

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen, tusen tack fina du! Tror inte du förstår hur glad jag blir av dina ord <3.

      Hoppas du också njuter och har möjlighet att vara ledig. Önskar dig också ett riktigt gott nytt år!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!