header

header

20 januari 2015

Inte vad jag brukar läsa.

Så var det då dags att lära sig något nytt. Lite otäckt och skrämmande känns det måste jag erkänna. Kan ju inte direkt allt om detta ämne - men lite kan jag (& så har jag ju den bästa mentorn att tillgå) - så det ska nog ordna sig. Spännande och kul ska det bli. Att lära sig något nytt även om det inte direkt  är vad jag brukar läsa :).


Tisdag och dagarna och veckorna springer iväg. Dagarna går med rasande fart och emellanåt måste jag stanna upp och tänka efter vilken dag det egentligen är. Livet går sin gilla gång. Det jobbas, gås i skolan, tränas och allt det vardagliga som bara går på autopilot.

Jag jobbar på med mina mål för 2015. Jag visste innan att det inte skulle bli lätt att ändra vissa beteenden hos mig själv men det gäller att kämpa på. Genom att ändra tankesättet vad gäller vissa saker så vet jag att om jag lyckas med det så kommer allt bli så mycket bättre. Inte lätt som sagt men inte heller omöjligt.

Nu tjuter tvättmaskinen där nere i tvättstugan så det är väl dags att ta tag i tvätten. Är lite trött efter lunchpasset på laggen och i kväll är det dags att ge sig ut i spåret igen då Emma har träning. Jag hoppas på att hinna vila lite innan det är dags - annars vet jag inte hur det ska gå :).

Trevlig eftermiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!