header

header

8 december 2014

Vart har den tagit vägen??

Ja nu var det plusgrader och milt ute igen och den snö vi fick förra veckan försvann i ett nafs. Usch, så synd. Genast blev det mörkare och ojuligare ute. Men jag har inte gett upp hoppet - snön kommer så småningom!

Men nu är det inte snön jag undrar vart den tagit vägen. Nej, just nu är mitt huvudbry vart min energi är. Totalt orkeslös och urlakad - just så känner jag mig och det är ingen roligt känsla kan jag lova. Det är ju nu energin ska sprudla och man ska pyssla och dona. Men jag har hopp om att energin också ska komma tillbaka. Därför blir det lugnt i dag. Den enda ansträngning jag gjort är ett löppass på lunchen och sen i kväll ska jag möta upp fina vänner hos en annan fin vän för tjejmiddag. Det kanske är precis vad jag behöver :).

Och så håller jag på och spånar vad jag ska köpa till mig själv i julklapp. Jo, jag tänker nog slå till och göra det - köpa en klapp till mig själv. Och det jag velar över (för velar gör jag ju så klart, obeslutsam som jag är) är främst två saker: en ritplatta till redigering av mina bilder (den jag funderar över finns här) och den andra är om jag ska slå till på en prenumeration på Photoshop eller inte. Ska fundera några varv till så inga förhastade beslut tas ;).

Nu ska här slappas framför reprisen av Jul med Ernst på 4:an så kanske lite av den förlorade energin kommer tillbaka.



Önskar alla en fortsatt bra måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!