header

header

27 december 2014

Min julklapp till mig själv.

Ja det blev ju så att jag innan julen köpte en julklapp till mig själv. Inte alls vad jag hade tänkt köpa men så hade jag ju fått syn på en sak som jag inte kunde släppa riktigt. Så det blev något som jag egentligen inte alls behövde: en klocka från Michael Kors.

Måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp och har ingen ångest överhuvudtaget - vilket är väldigt ovanligt - så jag måste ju ha gjort rätt i mitt val ;).




Annars då - ja nu är vi hemma igen. Lika jobbigt att åka från mor och far varje gång. Lika mycket som jag tycker om att vara där hemma. Lika jobbigt är det att åka därifrån. Det blir inte lättare eller bättre med åren - tyvärr. Men det är som det är. Om någon dag känns det förhoppningsvis lite bättre. Vi har i alla fall haft en fantastisk jul. Ett stort tack till bästa mamma och pappa som alltid gör julen till den bästa <3.

Nu blir det till att börja redigera lite bilder. Det blev ju en fotografering i går i finaste vintervädret tack vare att mina barndomsvänner ställde upp som modeller (tusen tack Cecilia & Therese - utan er hade det inte blivit några bilder). Så ni kan lita på att det har kliat i fingrarna efter att få sätta igång och redigera dessa bilder. Men nu så, nu tänker jag påbörja redigeringen så smått.

Önskar er en bra lördag!
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!