header

header

5 december 2014

Kan bara skylla på mig själv.

Ibland undrar jag hur det är möjligt. Hur en dag som skulle vara avkopplande och fylld av egentid i stället blir fylld av stress och jäkt. Jepp, precis så hände det med min fredag i dag. Och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv.

Jag blir ju sån där att jag ska hinna med så mycket som möjligt. Pressa in lite extra. Blir det bra? Svar nej. Visst hinner jag med mycket men på köpet blir jag uppskruvad, stressad och på ganska dåligt humör. Ingen bra kombination. Nej, nu är det skärpning som gäller för min del. Det är dags att inse att jag inte behöver hinna med allt och lite till hela tiden. Basta!!

Det blev i alla fall en löptur i morse - naturliga intervaller - så skönt att köra på lite. Sen var det städning av huset, tvätta, göra massa ärenden, äta, hämta på skolan, göra flera ärenden. Och så klämde jag in en fotoidé jag haft ett tag. Och efter detta hann jag pusta ut lite.

Men torsdagen var i alla fall lugnare och som jag nämnde i går tog jag med mig kameran, for iväg och stannade till på två ställen. Det första visade jag ju i går och i dag kommer bilder från det andra. Hit åker jag ofta när jag behöver landa lite och få vara ensam.









Nu blir det en lugn kväll med Emma. M är på julbord med jobbet så vi myser själva här hemma. Julkalendern och finalen av Idol står på schemat. Men nu dags att peta in lite mera ved i brasan.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Ja nog gäller det att försöka varva ner lite och tänka att man hinner det man hinner och inte stressa. Lättare sagt än gjort men att vara medveten om det är ett första steg sägs det.
    Underbara bilder Carina! Jag håller med dig om att det är vackra och fridfulla platser.
    Önskar dig en skön helg! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi får väl hoppas att det är ett första steg :).

      Visst är det underbara platser! Och så lyxigt att få stunder där för sig själv när man som mest behöver det.

      Önskar dig också en riktigt skön helg! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!