header

header

13 november 2014

Vaken galet tidigt

När det är saker på g eller saker jag vill göra - som att träna innan jobbet - då är det lätt hänt att jag sover riktigt dåligt och vaknar riktigt tidigt. Precis så var det i morse. Klockan 04.00 - ja då var det omöjligt att sova längre. Försökte ytterligare en stund men gav upp till slut. Så klockan 04.40 satt jag på spinningcykeln och körde ett rejält intervallpass.

Så bara lite försenad kom jag till jobbet och var då färdigtränad för dagen. Tro nu inte att piggheten höll i sig. Nej, efter några timmar hade endorfinerna lagt sig och jag var väldigt trött och bara ville gå och lägga mig igen. Det är nog inget konstigt med det. Det är väl det som händer när man vaknar galet tidigt ;).

Jobbdagen och jobbveckan är slut för den här gången. Ledig i morgon och i eftermiddag bär det söderut. En mormor ska ha kalas och firas så då får man ta lite extra ledigt och åka dit. Även om jag tycker det är drygt att åka så långt så ska det bli skönt med miljöombyte. Är lite less på omgivningarna här hemma så det här kommer perfekt.

Nu ska jag ta mig en allvarlig funderare på om jag ska våga skicka efter glasögon på nätet eller inte. Har kommit till insikten att jag måste ta tag i det där med glasögon och börja använda dem på jobbet. Men det är inte så lätt när man inte har några man trivs i till hundra procent. Det blir bara att jag använder dem här hemma och då blir det inte bra när jag sitter framför datorn på jobbet. Dags att ta tag i detta och försöka hitta ett par jag tycker om.

När man borde börja längta efter julen - då längtar jag till ljumma sommarkvällar i stugan.

Hoppas ni alla har en bra dag!

1 kommentar:

  1. Tror vi får skicka ner Moa till dig, då får du iaf sällskap på morgonen :) Hon tyckte också att fyratiden var en bra tid att kliva upp, jag höll inte med men det struntade hon fullständigt i...

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!