header

header

24 november 2014

Peppakaksbak anno 2014.

Det börjar ju närma sig den där månaden. Den som mycket väl kan vara årets mysigaste. Om mindre än en vecka är det första advent och snart gör också december intåg. Något man, enligt mig, måste ha när det är advent är lussebullar och pepparkakor. Lussebullarna är redan fixade och i dag tyckte Emma att vi skulle baka pepparkakor efter skolan. Och eftersom jag tycker det är superduper mysigt att baka tillsammans med henne - ja då förstår vad vi gjorde i dag.

Med peppakaksformar, kavel och julmusik på högsta volym bakade vi och sjöng här hemma i köket i eftermiddags. Många olika former lades på plåtarna och efter en stund i ugnen spred sig en julig doft i huset. Så nu var årets pepparkaksbak avklarat och vi ett värdefullt minne rikare <3.






Förutom att baka pepparkakor så har jag hunnit med ett spinningpass här hemma i kväll. Sen blev det  lite nytt julpynt och några nya glögg-sorter på lunchen. Men det visar jag en annan dag.

En trevlig kväll önskar jag alla!
Kram Carina.


2 kommentarer:

  1. Å, så mysigt! Vilken sötnos och jag tycker ert kök ser helt fantastiskt ut. Tänk att baka där!
    Tycker också bakning till advent och jul är speciellt och extra härligt tillsammans med julmusik.
    Njutningsbilder som ger mig hemlängtan <3
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta! Ja, det var riktigt mysigt - det tyckte vi båda :). Älskar alla förberedelser inför julen och det blir som du säger extra härligt tillsammans med julmusik.

      Hoppas du börjar komma i advents- & julstämning och att du får en fortsatt fin vecka!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!