header

header

9 november 2014

Inte det lättaste jag gjort....

I morse drog jag iväg på ett nytt fotouppdrag :). Ja, dom trillar in lite då och då. Och detta passar mig utmärkt. Att själv kunna säga ja när det passar. Utan några som helst måsten, utan bara för att det helt enkelt är så himla kul.

I dag var det en vän som ville föreviga sin katt som börjar bli lite till åren - 15 respektfulla år närmare bestämt. Och det här var en utmaning vill jag lova. Jag har ingen som helst erfarenhet av att fotografera katter. En gång har jag haft ett djur med på en fotografering och det var en hund och det inbillar jag mig var lite enklare. En hund kan du ju oftast säga till att den ska sitta stilla - inte riktigt samma sak med en katt. En utmaning som sagt och inte det lättaste jag gjort - men väldigt roligt!

Modellen för dagen var väl inte helt nöjd med att vara framför kameran men hennes två kompisar ställde aningens mer frivilligt upp :). Och det blev faktiskt några fina bilder. Stort tack Linda för den här möjligheten!

 En aningens motvillig modell ;)

Liite skeptisk var allt kompisen också.

Annars har den här söndagen varit mest sk*t. Vet inte vad det är med mig men glad och på bra humör - det är jag då inte. Det är lite jobbigt att känna så här. Att inte riktigt veta vad det är som är "fel", om det nu överhuvudtaget är något fel. Det kan mycket väl vara så att jag helt enkelt går och grubblar för mycket. Jag är ju en riktigt tänkare. En person som funderar mycket och det är ju inte helt enkelt ibland.

Masade mig i alla fall ut på ett distanspass löpning i skogen och där rann en del tankar av mig så när jag kom tillbaka till bilen kändes det lite bättre.

Nu håller vi tummarna för att veckan som kommer blir riktigt bra!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Du vet att du inte är ensam! Här är en grubblar till. Hang in there <3

    Tycker så mycket om dina bilder och modellen är verkligen jättesöt. Roligt att få uppdrag!

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! Ibland har man en förmåga av att grubbla hit och dit. Ska försöka jobba med det men det är inte helt lätt.

    Visst är det roligt m uppdrag - speciellt när modellerna är så här söta :).

    Ha en fin vecka! Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!