header

header

1 november 2014

Hej november!

Ja då var det november och årets näst sista månad är inledd. Fatta, snart är 2014 till ända. Hur gick det till egentligen?? Ja, ja ett som är säkert är i alla fall att tiden den går.

Vad har då 1:a november bjudit på? Tja, vädret har i alla fall varit typiskt - regn och rusk. Regnet i morse gjorde att motviljan att träna var väldigt stor. Men jag lyssnade på mitt motto: Ikke tenk..... och drog ut på ett löppass. Och tänk, riktigt bra gick det och riktigt skönt var det. Så kan det gå när man egentligen inte vill :).

Sen då? Ja, jag måste erkänna att humöret inte varit det bästa tyvärr. Det kan lätt bli så när man aldrig får sova ostört en hel natt.... Men till slut vore det väl attan om det inte skulle vara min tur att få sova ordentligt. Fick i alla fall en skön lässtund i morse. Har börjat med Sophies historia av Jojo Moyes och oj, vilken bra bok det är! Historien riktigt kryper under skinnet på en och det går inte att släppa den när man inte läser. Ser fram emot många sköna lässtunder framöver.

Biobesök har vi också hunnit med denna lördag. För vad passar väl bättre än att se på film när det regnar och är kallt ute? LasseMajas detektivbyrå - skuggor över Valleby var det vi såg och den fick klart godkänt! Det är mycket LasseMaja här hemma just nu då vi slukar alla böcker vi kommer över.

När vi kom hem från bion tog jag tag i redigeringen av förra helgens fotografering. Och tänk, jag blev klar lagom till M ropade att middagen var serverad. Bilderna ska levereras först men sen kan det tänkas att det dyker upp en och annan här inne. Kunde ju inte riktigt hålla mig från att pilla med ett par bilder från fototuren med pappa (se nedan).

Förstå lyckan när man hittar så här fina horn. Klart att de måste förevigas!

Gillar att bilden nästan ser målad ut. 

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!