header

header

23 november 2014

En sjusärdeles förträfflig söndag!

Ja tänk, det blev en riktigt bra helg precis som jag hade på känn. Visst är det skönt när det blir som man tror och önskar. Och rastlösheten från igår - ja, den var som bortblåst i dag :). Kan i och för sig bero på att jag tog tag i vissa saker som skulle göras.... Så nu känns det lite bättre.

Började dagen med att sy nya "insyns-skydd" eller vad man ska kalla det. Nytt tyg till linneskåpets glasdörrar är väl mer korrekt. Att jag dessutom återanvände tyget från Emmas gamla sänggavel - ja, det känner jag mig riktigt nöjd med. När jag kunde bocka av detta från min lista hoppade jag i träningskläderna, drog till skogs och sprang med stavar. Ingen pigg kropp men oj så fint det var i skogen! Ett vitt puder som täckte granarna och vips blev allt mycket ljusare och t.o.m. julen kändes inte allt för avlägsen. Mysigt var ordet!!

Mera snö och mys åt folket!!

Eftermiddagen tillbringade jag och Emma med bästa vänner. Fina Kerstin och hennes goa Tilde kom hit och hängde här en stund innan vi alla for på bio. Tjuvarnas jul - trollkarlens dotter var det som vi såg denna gång. Och jag som verkligen gillar barnfilmer tyckte den var riktigt bra. Tror vi alla enades om det betyget.

En ny vecka väntar och nu kan jag lova att adventsstakar och stjärnor kommer åka upp. Ser fram emot att pynta så det är stor risk att jag inte kan hålla mig till slutet av veckan. Men först ska jag njuta av återstoden av denna förträffliga söndag!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!