header

header

3 november 2014

Att vara lite smånöjd.

För ett tag sen köpte jag ett nytt objektiv. Ja, jag vet att det blivit en del sådant det sista året. Men även om det rullat lite slantar så känns det bra att jag faktisk sparat ihop till vartenda ett. Och så har jag  funderat över mina inköp. En hel del måste jag säga. Så det är ju inte heller så att jag bara impulsköpt en massa dyra saker. Och då känns det bättre - i alla fall för mig :).

I dag tog jag en tur ner till älven för att reka lite. Letar efter en bra plats att fotografera familjebilder. Men nja, det såg inte riktigt ut som jag hade tänkt så det blir till att leta vidare. Hur som helst hade jag satt mitt nya objektiv Sigma 50 mm, 1,4 Art på kameran och testade lite. Och jag blev inte besviken. Kan glatt meddela att objektivet håller det som det lovar och mer därtill. Tror definitivt att vi kommer ha mycket roligt tillsammans framöver. Så ni kan lita på att jag är lite smånöjd :).








Annars är det ju som bekant måndag och vardag igen. Och nattsömnen är som den är. Förstår inte vad som är fel. Men så fort jag vet att jag ska upp och jobba - kan inte sova! Vaknar flera gånger i timmen och kollar klockan. Lite smådrygt måste jag erkänna. Men det blir väl bättre.....en dag.

Önskar alla en fin kväll!


4 kommentarer:

  1. Vad vackra bilder! Jag vill också lägga till ett objektiv nu…känns som jag behöver lite mer variation ;)
    Dina bilder inspirerar och är SÅ härliga. Älskar färgerna och den mjuka känslan.

    Min sömn är också so so. Hoppas också att det blir bättre. Tyvärr hjälpte det inte att vi bytte till vintertid i helgen. Jag vaknar ännu tidigare nu!

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina! Ja, visst är det roligt med ett nytt objektiv. Ver inte vad du är ute efter med det jag köpt från Sigma är mycket prisvärt och har fått väldigt bra resultat i tester som gjorts.

      Den där timmen ställer till det för mig oxå. Men man ska väl komma in i det snart. Hoppas du får sova bra inom en snar framtid!

      Kram Carina

      Radera
  2. Fantastiska bilder som alltid Carina och vad roligt att få leka med ett helt nytt objektiv. Visst blir man som ett barn på julafton med ett nytt objektiv på kameran? Själv älskar jag mitt Canon EF 50mm 1,2 men ska förhoppningsvis investera i ett macro innan jul och gissa om jag längtar. :)

    Ta hand om dig vännen och så hoppas jag att det löser sig med sömnen för dig. Och du, tusen tack för dina fina ord hos mig. De betyder så mycket.♥

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack snälla du!! Ja det är ju onekligen roligt med nya kameraprylar. Hoppas du får ditt Macro innan julen.

      Hoppas oxå att du mår bättre efter din paus! Sköt om dig du med!

      Stor kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!