header

header

11 november 2014

Att inte veta i vilken ände man ska börja.

Nu är det så där igen. Så mycket jag vill göra. Nya saker. Gamla saker. Saker som väntar på att göras. Jag vill fördjupa mig i redigering. Lära mig mer om ljussättning. Jag vill träna - mycket och länge. Jag vill börja komma i julstämning. Dricka glögg och gå på julmarknader. Pyssla. Jag vill göra utflykter med Emma. Ta med fika ut i naturen och bara vara. Jag vill måla om och fixa hemma. Köpa lite nya inredningssaker. Vill läsa massa böcker. Kura i favoritfåtöljen med en kopp te och en filt. Vill shoppa lite nytt till mig själv. Vill baka - helst med saffran. Vill besöka nya platser. Jag vill dra igång nya fotoprojekt. Vill slutföra de gamla. Vill komma fram till vad jag ska göra här i livet. Ja det är mycket jag vill göra men jag vet helt enkelt inte i vilken ände jag ska börja.

Får nog helt enkelt försöka skriva en lista och arbeta utifrån den. Som det är nu så blir det varken eller. Dels beroende på att jag inte vet vad jag ska göra först och dels för att tiden inte riktigt räcker till. Men det där med en lista eller kanske en bok där jag skriver ner allt, är nog inte så dumt. Så får det nog bli :).

Annars är det fullt upp för tillfället - även utan allt jag skulle vilja göra. M for till Norge i dag så jag och Emma får klara oss själva. Men det ska nog gå fint. Träning för oss båda står på schemat och sen hoppas jag på att få ett efterlängtat sms samt att ett paket ska komma med posten i dag. Det är jobbigt det där med att vänta på något som man ville haft igår ;).

En tur till skogen blir det i kväll.

Hoppas att alla har en bra dag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. Det är inte lätt det där, men jag tror på det du skriver om att lista upp allt så får man lite struktur över det hela. Jag känner att jag vill försöka komma underfund med vad jag vill göra, vad jag drömmer om, det känns frustrerande att jag inte kan säga rakt ut vad jag har för dröm.
    Ha det gott fina du och jag önskar att du får möjlighet att göra det du önska göra! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag tror vi är många som känner så här. Jag fick ett bra råd i dag: att man ska känna efter vad som gör en glad och sen försöka göra det i den mån det går. Inte tänka på att det ska vara ett jobb, att man måste tjäna pengar etc. Utan att man bara ska göra det för att man mår bra av det. Om det är meningen så kommer det att leda till något annat framöver. Ett ganska bra råd måste jag säga att jag tycker.

      Hoppas att vi kommer framåt i våra grubblerier. Jag önskar att du också får möjlighet att göra det du vill göra när du kommer underfund med det.

      Varm kram Carina.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!