header

header

7 november 2014

Att få pusta ut en liten stund.

En lugn stund - äntligen! De två senaste dagarna har det varit galet fullt upp. Det har gått i ett och jag måste säga att det är skönt att få pusta ut en liten stund så här på fredagkvällen :).

I går var det jobb, byta däck på bilen, träna och fixa inför kvällen som gällde för min del. I går kväll hade jag nämligen fina vänner här på middag. Så himla skönt att få sitta och prata utan att bli avbruten och bara umgås. Ganska lyxigt att göra på en torsdagskväll.

I morse tränade jag med bästa Kerstin och minsann kom det inte lite snö när vi var ute med våra stavar i löpspåret. Riktigt roligt att ha sällskap för en gångs skull när man tränar. När jag var färdigtränad blev det en tur i affärer för att leta efter en kofta till Emma. Hade turen att hitta en på KappAhl och den fick godkänt så där hade jag tur.

Resten av dagen gick åt till att förbereda och genomföra en sak som varit på gång ett tag. Nu är det gjort och jag hoppas att resultatet blir bra i slutändan.


Lite smågrejer inplanterade i helgen men annars blir det lugnt här hemma. Håller tummarna för att solen ska kika fram en stund.

Ha en trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!