header

header

2 oktober 2014

Om du bara visste.

Du sitter här bredvid mig. Har myst ner dig i soffan, kryper närmare. Vill känna närhet. Du är helt inne i ett favoritprogram. Jag sitter och sneglar på dig när du inte ser. Ser hur stor du blivit. Ingen liten tjej längre. En tjej med egen vilja och många funderingar. Men du gillar fortfarande att komma och kramas. Att vara nära. Min lilla, stora tjej - om du bara visste.

Visste hur mycket mitt hjärta svämmar över av kärlek till dig. Att jag skulle göra vad som helst för att du alltid ska ha det bra. Jag vet att du kommer gå på nitar och bli sviken i livet. Få hjärtat krossat och gråta många tårar. Om jag kunde skulle jag bespara dig varenda besvikelse som väntar. Men jag hoppas att jag kommer få stå vid din sida och hjälpa och stötta. Jag skulle ge mitt liv för att du ska få leva ditt till fullo.

Jag kan inte frysa tiden. Inte påverka allt som väntar på din väg genom livet. Men jag kan finnas här för dig. Ge dig råd om du vill lyssna. Ge dig tid när du behöver. Och framför allt: ge dig massa kärlek. Om du bara visste hur mycket. För det är som jag säger varje kväll innan du somnar: Jag älskar dig till månen och tillbaka. Jag är så oerhört tacksam över att få vara din mamma <3.



Ha en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!