header

header

24 oktober 2014

Långledigt!!!

Torsdag och inte vilken torsdag som helst. Nej, när jobbdagen var avklarad i dag så gick jag på över en veckas ledighet!!! Så himla gött! Emma har ju höstlov nästa vecka och då passade jag på att ta lite ledigt jag också. Känns ganska lyxigt. Att vara ledig över en vecka bara så där :).

Förutom att glädja mig över det faktum att jag förfogar över min egen tid nästkommande vecka så har jag faktiskt tagit mig ut och tränat i dag. Trotsade alla negativa tankar och tänkte helt enkelt inte utan bara gjorde det. Och trots regn och snålblåst så var det väldigt skönt att ta sig en runda på rullisarna. Så det är nog så jag får göra framöver: inte tänka, bara träna.

Regn och rusk ute och vad passar då bättre än att tända en eld, kura under en filt och bläddra i fina böcker som kom med posten i dag. Hade beställt två böcker av Linda Lomelino: Lomelinos tårtor & Lomelinos glass - inte det smartaste när man planerar att hålla sig från sött...... Men det var faktiskt inte recepten jag var ute efter utan de fantastiska bilderna hon tar (men det kommer säkerligen att bakas lite framöver).


Just det. Beställde de första julklapparna i dag och tänkte handla några till i morgon. Tycker dels att det är skönt att vara ute i god tid och dels att det är skönt att sprida ut utgifterna lite.

Nu ska här bläddras i böcker!

Ha en go torsdag!
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!