header

header

9 oktober 2014

För den uppmärksamme...

Det kanske är någon som mot all förmodan har upptäckt att det skett en liten, liten förändring här inne. Det är inte stor men tittar man riktigt noga längst ut till höger kanske man upptäcker den. Yes, visst är det så att min hemsida äntligen är klar!! Tjohoo!!

Så var den då klar till slut. 

Jag hade kunnat sitta och hålla på med den i all evighet men nu kom jag till en punkt då det fick räcka. Det fick helt enkelt vara nog med att sitta och dra i bilder och kolumner hit och dit. Det finns säkert massa saker jag vill ändra på framöver men för nu så får det duga som det är :). Så om ni vill kika in så hittar ni länken antingen ute till höger eller här.

Tja, det är väl det jag pysslat med en regnig dag som denna. Hade planerat ett cykel- eller rullskidpass men när regnet öser ner..... Nja, då blir jag bekväm och håller mig inomhus i stället. Får väl se om jag kan uppbringa någon som helst träningslust till att köra ett pass inomhus senare i dag.

Nu är det dags att hämta junior och se vad eftermiddagen har att erbjuda. Nu när projekt hemsida är klart så finns andra projekt att ta tag i :).

Ha en fortsatt fin dag!
Kram Carina.

3 kommentarer:

  1. Grattis!! Riktigt fint! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du!

      Ha en riktigt trevlig helg! Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!