header

header

16 september 2014

VAB & grymt rastlös

Jo men visst blev det till att vabba i dag. Liten vaknade med feber - efter en natt av kraxande - så det var inte så mycket att välja på. Hade lite småpanik över att få hem grejerna från jobbet men för första gången så var hon hemma själv en kort stund. Mamman gasade till jobbet, slängde sig in, rev ihop det som behövdes och gasade hem igen. Tur att det inte var några poliser ute i morse säger jag bara.....

Det gick i alla fall jättebra och jag kunde jobba undan det som skulle göras så det var skönt. Ett styrkepass klämde jag in innan lunchen - skönt att göra av med lite energi. En kort sväng för att införskaffa lite nya blommor (mycket välbehövligt) blev det också men sen satte febern stopp. Så vi for hem och fortsatte vila.

Och jag då, ja när jag inte får min dagliga dos av ensamhet så tycker jag det är väldigt jobbigt. Inte så att jag vill vara från Emma, missförstå mig rätt nu. Men jag har ett enormt behov av att få vara själv en stund om dagen och när jag är ensam med henne här hemma är det av förklarliga skäl inte så lätt. Brukar få min dagliga dos genom träningen men nu vill hon ju inte vara ensam någon längre stund - och speciellt inte nu när hon är sjuk - vilket jag så klart förstår.

Så vad gör man? Jo, då tar man med sig en luggsliten nalle och en kamera. Beger sig ner mot älven och fotar lite. 10 minuter för sig själv. Men sina tankar. Mer behövs inte. Nu ska det nog gå bra resten av dagen även om jag är oerhört rastlös. Ska kanske använda mig av denna rastlöshet till att städa. Kanske. Vi får se.










Kanske blir denna en del av ett kommande projekt.

Hoppas alla har en bra tisdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!