header

header

28 september 2014

Så himla sötsugen....

Där fick jag för att jag skrev häromdagen att det gick bra med min utmaning att inte äta sött på trettio dagar. I dag har det varit hemskt!! Sötsuget har satt sina klor i mig och kroppen skriker efter CHOKLAD!!!! Försökte få medhåll av M när det gällde en kopp hemmagjord varm choklad. Han tyckte det var fusk (& det är det väl kanske.....) så det fick jag inte. Det har varit grymt nära att jag kastat in handduken idag men hittills har jag lyckats stå på mig. Vi får väl se hur det går återstoden av denna söndag.

En behaglig höstdag börjar gå mot sitt slut och nu kunde man ju tro att jag varit ute och njutit av det fina vädret men nja... Förutom träningen i morse så har jag inte varit ute speciellt mycket. Nej, efter att mamma och pappa åkt hem :( skjutsade jag Emma till en kompis. Och när jag kom hem igen var jag ensam hemma. Visste inte riktigt vad jag skulle göra. Sneglade mot datorn men jag tog mig i kragen och oljade in bänkar och bord i köket innan jag slutligen hamnade framför skärmen. Det var några bilder jag gått och funderat på som jag bara var tvungen att redigera ;). Det blir lätt så när man tycker att det är så himla roligt.

I dag bjuder jag på en bild jag suttit med nu i eftermiddag. Den är från en av fotokurserna jag varit på nu i sommar. Jag hoppas verkligen att den här tjejen inser sin potential framför kameran. Tycker hon gör sig fantastiskt bra där.

(ger snart upp vad det gäller de svartvita bilderna..... SUCK!)

Nu är det hög tid att hämta hem junior - misstänker att det blir många protester. Vad kvällen bjuder på vet jag inte än. Inte mer än att maten får lov att intas i tv-rummet. Köksbordet är ju alldeles kladdigt just nu.

Ha en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!