header

header

4 september 2014

Låta fantasin flöda fritt.

Efter många sömnlösa nätter kröp jag till korset och helt enkelt bad om en ledig dag. Var bara in och fixade det sista och kunde sen vara hemma i dag med gott samvete. Behövde detta. Att göra ingenting. Få vara ensam med mina tankar och funderingar - och dom är många kan jag lova.

Är så grymt dålig på att vara här och nu. Analyserar och vänder och vrider på precis ALLT. Kanske inte så konstigt att jag sover dåligt om nätterna..... Jag vet att jag måste bli bättre på att vara här och nu. Inse att jag inte hinner med allt jag satt upp på min to-do-list. Inse att det är ok att strunta i dammsugning/städning/tvätt osv emellanåt och sätta sig själv främst. Att det är ok att ta tid att förverkliga sina idéer. Allt detta vet jag men att göra det i praktiken är inte så lätt. Men jag jobbar på det och ska försöka bli bättre på det.

Så denna bonusdag har jag tagit det ganska piano. Legat i soffan med datorn i knät. Fått massa idéer och gått lös på gamla bilder. Att det kunde vara så roligt att redigera - det visste jag inte för något år sedan. Jag är absolut inte duktig på redigeringsbiten men jag kämpar på. Har inte införskaffat Photoshop ännu men är mer sugen än någonsin.

Så redigering är vad jag fördrivit lite av tiden med i dag. Och som vanligt när jag sitter med mina bilder så börjar fantasin spinna loss. Och jag måste erkänna att det är ganska befriande att låta den flöda fritt :).


Inte hur jag brukar redigera mina bilder men jag tokgillar den varma tonen :).

Finväder ute och det blir till att vila ute i solstolen innan Emma ska hämtas och en familj ska fotograferas :).

Ha en riktigt fin dag!

3 kommentarer:

  1. Jättefina bilder som vanligt:-) jag ska gå två kurser i Photoshop Elements i höst på fornby kanske vore ngt för dej? Bra pris och kolla vuxenskolans utbud. Ska även gå en kurs i porträtt och ateljefoto en dag det finns nog plats kvar. Det är en lördag den 18 okt. Vill du ha hjälp att sortera dina tankar kulle jag kunna coacha dig över en fika en dag. Fundera på det, jag är duktig på att hjälpa andra hitta sina vägar. Kram Di

    SvaraRadera
  2. Tack!! Ska kolla kurserna - verkar vara bra :). Lördagen 18 okt ska jag definitivt kolla. Skulle vara riktigt roligt.

    En fika med dig skulle jag gärna ta. Skulle behöva lite kloka råd.

    Hoppas allt är bra med dig! Ha en riktigt trevlig helg!
    Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Hör av dej efter den 15:e mobilen eller FB så ska vi nog kunna reda ut lite av ditt livspussel. Kram och ha en fin helg!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!